Wat is EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques* en is een snelle en effectieve methode om klachten op meerdere niveaus aan te pakken: emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch. Het is zo krachtig omdat het op al deze 4 niveaus doorwerkt. Dat maakt dat EFT vaak goed werkt bij klachten waar een reguliere behandeling faalt.

Voor wie?

EFT is geschikt voor veel mensen en heel veel soorten klachten. Het kan alle klachten die verbonden zijn met stress, negatieve emoties en een negatief gevoel aanpakken. Daardoor werkt EFT bij klachten op het lichamelijke, emotionele, psychische en gedragsmatig vlak. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

Visie en Missie

Mensen voelen zich het beste als zij zelf hun balans kunnen houden.

Werkwijze EFT

Tijdens een intakegesprek van 1 uur laat ik je ervaren wat EFT is en wat het met je doet. Ik leer je het EFT basisprotocol en je kunt dus direct na de intake al zelf aan de slag met EFT!

Reviews

“Toen ik in contact kwam met Elianne was ik ‘in between jobs’, waardoor ik in theorie alle tijd en ruimte had om te relaxen en rustig aan te doen. Ik zeg in theorie, omdat ik in de praktijk last had van het gevoel altijd te moeten haasten. Daarbij kreeg ik weinig uit mijn handen, omdat ik door de stress moeite had met keuzes maken.

Over mij

Als driejarige speelde ik al doktertje en ‘Krul Konijn gaat naar de dokter’ was mijn favoriete boek. Al heel jong wist ik dat ik anderen wilde helpen en genezen. Mijn grote interesse in het menselijk lichaam en nieuwsgierigheid naar hoe mensen (te) genezen, trok me door de zware studie geneeskunde heen. Het werd me tijdens mijn co-schappen al snel duidelijk dat ik geen ziekenhuisdokter zou worden.

EFT